Fodbold nyheder

Ekspert om den pressede landstræner

Af Torsten Brix

Flemming Povlsen har forståelse for Kasper Hjulmand…
Article image
- Det har intet med taktik at gøre. Det handler om, at man gør lidt mere, man tager de defensive løb, man tager dueller, kæmper sammen, tager initiativ og spiller med løftet hoved. Det er grundlæggende. Det viste vi ikke. Vi havde endda muligheden for at blokere skuddet til 2-2. Det tredje mål var slet ikke acceptabelt. Det skal vi tage meget seriøst. Jeg har ikke svaret på, hvad der er galt, og hvad der skal ske. Men der er noget at kigge på. Det er ikke acceptabelt.


Sådan kunne man læse på Indkast.dk i går i artiklen - Det er ikke acceptabelt, at landstræner Kasper Hjulmand skulle have sagt til Jyllands-Posten efter det danske kollaps i Kasakhstan. I dagens udgave af avisen siger fodboldeksperten Flemming Povlsen om landstrænerens udtalelse:

- Jeg har sjældent hørt ham bruge sådan en retorik. Det er en mærket landstræner, der er kommet i modvind, og som får nogle ubehagelige spørgsmål.

- Han plejer ikke at udtale sig på den måde om spillere, der ikke ofrer sig nok. Men det er også, fordi han ser nogle ting fra spillerne, han ikke er vant til. Spillerne er også vant til det fra deres klubber når de dummer sig, er der kontant afregning.

Mere om Danmark

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik