Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Louis Andersen

Her følger tirsdagens engelske rygter.
Article image
Manchester City har ingen planer om at sælge Kalvin Phillips denne sommer, på trods af at han kun har optrådt i begrænset omfang siden hans skifte fra Leeds United. (Football Insider)


Phillips siges dog at være parat til at forlade City af frygt for, at hans manglende spilletid kan påvirke hans chancer for at blive udtaget til det engelske landshold. (90 min)

Tottenham kontaktede den tidligere Bayern München-træner Julian Nagelsmann i weekenden, klubben ønskede at tale med ham om at erstatte Antonio Conte så hurtigt som muligt. (Times)

Daniel Levy venter på at høre, om Nagelsmann er åben for at slutte sig til klubben. Både Real Madrid og Chelsea også er interesserede i Nagelsmann. (Mail)

Leeds Uniteds spanske angriber Rodrigo bliver sandsynligvis nødt til at gå i løn, hvis han skal underskrive en ny kontrakt med klubben. Hans nuværende aftale udløber i sommeren 2024. (Football Insider)

Den engelske angriber Bukayo Saka vil tjene tæt på 127 millioner kroner om året, når han underskriver sin nye kontrakt med Arsenal. (Mail)


Chelsea står over for at skulle rejse et betydeligt beløb ved at sælge spillere denne sommer for at undgå at bryde Premier Leagues finansielle regler næste år. (Times)

Liverpool har endnu ikke åbnet kontraktforhandlinger med James Milner, på trods af at Jurgen Klopp ønsker at beholde ham i endnu et år. (Athletic)

Tottenham er blandt en række Premier League-klubber, der er interesserede i Brightons 18-årige angriber Evan Ferguson. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik