Fodbold nyheder

Barca-spiller ønsker fortsat at blive i klubben på trods af manglende spilletid

Af Jonas Corap

Ferran Torres' tid i FC Barcelona har ikke kørt på skinner, men den unge kantspiller ønsker at kæmpe sig tilbage i varmen i klubben.
Article image
Ferran Torres er en blandt mange spillere fra FC Barcelona som er blevet rygtet væk fra klubben til sommer, da den 23-årige spanier har haft svært ved at få fast spilletid i denne sæson. Selv klubbens præsident Joan Laporta har endda givet hentydninger om, at klubben søger nye offensive forstærkninger til sommer, hvilket muligvis kan betyde et exit for Torres og Ansu Fati, som begge har måtte kæmpe for spilletid i den catalanske storklub.


Ifølge Diario Sport så har Torres dog ingen intentioner om at forlade klubben, da han fortsat mener, at han kan kæmpe med om en stamplads på Barcelona-holdkortet. Rapporten siger også, at Barcelona afviste et lejetilbud på spilleren fra Atletico Madrid og fra et italiensk hold.

Torres kom til Barcelona i januar 2022 fra Manchester City for cirka 410 millioner kroner, og selvom spilleren startede godt i klubben så er hans problemer med spilletid og dårlig form dog steget i denne sæson.

Mere om Ferrán Torres

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik