Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Jonas Corap

Sofyan Amrabats bror: Disse tre klubber forsøgte at hente ham

Både Chelsea, Manchester United og FC Barcelona var ifølge Nordin Amrabat interesserede i Sofyan, som imponerede alt og alle ved VM i Qatar.
Sofyan Amrabat var blandt Marokkos bedste spillere til VM, da de meget overraskende spillede sig i semifinalen ved turneringen i Qatar, og dermed blev den første nation fra Afrika til at nå semifinalen ved et VM. Det skabte stor interesse for Amrabat blandt Europas topklubber i januar-transfervinduet. Dog blev alle interesserede klubber afvist af spillerens nuværende arbejdsgiver Fiorentina. Da Soyyan Amrabats bror Nordin talte med Voetbal Primeur så nævnte han tre klubber som forsøgte at hente ham:

- Præsident Rocco Commisso sagde under VM, at han ikke ønskede at sælge Sofyan, men jeg troede blot, at han ønskede at øge prisen. Der var stor interesse i Sofyan, som kun ønskede at forlade Fiorentina for en storklub. Vi modtog mange forespørgsler fra England, og klubberne var villige til at betale store summer for ham. Manchester United kom i de sidste to dage af vinduet med et tilbud, om at leje Sofyan for resten af sæsonen med en købsoption, men det afviste klubben. Barcelona havde finansielle problemer, hvilket gjorde, at de heller ikke kunne hente ham. Den tredje klub var Chelsea.

- Barcelona var klar til at give en stor sum, og Sofyan håbede at handlen ville gå igennem, men Fiorentina ønskede ingen handel. Han er blandt deres vigtigste spillere, så de havde ingen intentioner om at lade ham smutte. Vi kan tale om transfers igen til sommer.

Sofyan Amrabats kontrakt med Fiorentina udløber i 2024, så hvis klubben har intentioner om at tjene gode penge på den 26-årige midtbanespiller så skal han nok snart sælges.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER