Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Jonas Corap

Mandagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter.
18-årige Evan Ferguson mener, at det er den bedste beslutning at blive i Brighton, selvom Manchester United er interesseret i den unge angribers signatur. (Sun)

Manchester United overvejer at hente Brentford-keeperen David Raya til klubben, da United fortsat ikke er blevet enig med David De Gea om en ny kontrakt. (Give Me Sport)

Chelsea er i forhandlinger med N’Golo Kante om en ny 2-årig aftale, hvor der er en klausul med mulighed for et ekstra år i klubben. (Fabrizio Romano)

Arsenal vil prioritere at hente Moises Caicedo til klubben til sommer, efter deres to bud på spilleren i januar blev afvist. (Football Transfers)

Aston Villa, Newcastle og Brighton er interesserede i Alex Oxlade-Chamberlain, som har kontraktudløb med Liverpool til sommer. (Mail)

Newcastle er interesserede i at hente Southampton-kaptajnen James Ward-Prowse til klubben til sommer. (Football Insider)

Manchester City mener ikke, at Ilkay Gundogan er interesseret i at blive i klubben efter, at hans nuværende kontrakt udløber til sommer. Barcelona meldes interesseret i spillerens signatur. (Sport)

Chelsea og Arsenal vil kæmpe om at hente Everton-spilleren Amadou Onana til klubben til sommer. (Fijaches)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER