Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Citys plan om at holde Haaland væk fra Real Madrid

Manchester City har i den grad haft glæde af deres norske sommerkøb, Erling Braut Haaland, som fortsat bomber mål ind for de lyseblå mancunians.
Manchester City har spillet en nogenlunde forventelig sæson, da de nok engang kæmper med i toppen om Premier League-titlen, som de har vundet fire gange i de sidste fem år – de må dog se sig overhalet i nuværende sæson af Arsenal, der ligger otte point foran i øjeblikket. De lyseblå mancunians har dog stadig mulighed for at få indgraveret deres klubnavn på andre pokaler i år, da de stadig spiller med om FA Cup og Champions League, hvor de er i henholdsvis semi- og kvartfinale.

Den fortsatte succes i den olierige Manchester-klub kan med rette tilskrives deres norske sommerkøb, Erling Braut Haaland, som allerede nu har scoret 28 mål i 27 Premier League-kampe. Der er derfor god grund til at gøre alt for at holde på den unge 22-årige nordmand, som stadig har mange år at spille i.

Real Madrid har længe været på tale som mulige købere, og i Manchester ønsker de ikke at blive ved med at blive truet af Real Madrid-præsident, Florentino Perez, og de ved, hvordan de skal overbevise den norske angriber om at fortsætte med at bære lyseblåt i Manchester fremfor hvidt i Madrid. Ifølge engelske medier, er City nemlig villige til at betale Haaland 4,5 millioner kroner om ugen og gøre ham til den bedst betalte i Premier League for at blive i klubben – derudover vil de forsøge at forlænge kontrakten med yderligere et år, så den vil udløbe i 2028.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER