Fodbold nyheder

Medie:
Chelsea-angriber klar til Barca-skifte!

Af Anders Mathiasen

Den tidligere Barca-angriber kan nu vende tilbage
Article image
Efter kun en halv sæson i Barcelona solgte klubben Pierre-Emerick Aubameyang til Chelsea i sommerens transfervindue, men skiftet har været en katastrofe for angriberen. Aubameyang vil tilbage til Spanien og vil ofre en masse for, at det kan ske.


Pierre-Emerick Aubameyang havde en succesfuld tid i FC Barcelona, men klubben solgte angriberen grundet den økonomiske mulighed, som et salg til Chelsea gav. Aubameyangs tid hos London-klubben er dog slet ikke gået som forventet.

Ifølge avisen Sport er det også angriberens helt store ønske at vende tilbage til Barca efter denne sæson. Aubameyang kender den økonomiske situation, og angriberen er derfor villig til at acceptere den lavest mulige løn overhovedet efter La Ligas regler, for at klubben kan registrere ham, meldes det.

Pierre-Emerick Aubameyangs kontrakt med Chelsea udløber til 2024, men det kan blive en mulighed at ophæve kontrakten før tid. På den måde vil Aubameyang måske være kontraktfri til sommer, og det vil øge chancerne for et comeback til Barcelona, som angriberen så højt ønsker.


Mere om Pierre-Emerick Aubameyang

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik