Daniel Fisker

Real Madrid-duo skuffede i Neymars fravær

Brasiliens første landskamp siden VM-slutrunden endte med en marokkansk skuffelse.
VM-slutrunden endte med en skuffelse for Brasiliens vedkommende, da Kroatien slog ”Seleção”, som ellers var udråbt til at være blandt favoritterne, ud i kvartfinalerne. Den første kamp efter VM-slutrunden endte også med en skuffelse, da Brasilien tabte 2-1 til Marokko i Tanger.

Brasilien måtte undvære den sædvanlige talisman, Neymar, som er ukampdygtig resten af sæsonen på grund af en ankelskade, og hans fravær blev bemærket i de spanske medier. Rodrygo havde i lørdagens anledning overtaget Neymars nummer 10-trøje, som han altså ikke kunne udfylde.

Sport skriver, at Rodrygos præstation var meget mangelfuld, hvilket også kunne siges om holdkammeraten fra Real Madrid, Vinicius Jr., som ikke præsterede på samme niveau, som der har været tilfældet på klubniveau på det seneste.

Vinicius’ præstation bliver beskrevet som skuffende, mens Real Madrid-duoen andre steder bliver beskyldt for at mislykkes i Neymars fravær. Vinicius og Rodrygo vender tilbage til Real Madrid i de kommende dage, hvor de blandt andet skal møde Chelsea i Champions League-kvartfinalerne.