Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Søndagens internationale rygter

Luka Modric er tænkt sig at gå på pension i Real Madrid, mens Alvaro Morata er ivrig efter en Serie A-retur.
37-årige Luka Modric har afvist rygterne om, at han er på vej til en saudiarabisk klub. Midtbanekreatøren har i stedet tænkt sig at lægge støvlerne på hylden i Real Madrid. (Mail)

Thomas Tuchel har understreget, at han ikke forventede at blive cheftræner i Bayern München. (Sky Sports)

Transferrygterne sener i øjeblikket den 20-årige, bosniske højreback, Amar Dedic, fra Red Bull Salzburg til FC Barcelona. (Transfermarkt)

Lionel Messi er efter sigende parat til at vende tilbage til sin barndomsklub, Newell’s Old Boys, mens Inter Miami også fortsat er inde i billedet. (Sergio Agüero – via Forbes)

Det tidligere AS Roma-talent Nicolò Zaniolo har garanteret, at han bliver i Tyrkiet i fem år. Galatasaray var en mulighed i januar, mens Fenerbahce også var inde i billedet. (Fabrizio Romano)

Napoli er parate til at tage hul på kontraktforhandlingerne med Kim Min-jae, og det kan resultere i en lønstigning til den sydkoreanske forsvarer, mens frikøbsklausulen på knap 375 millioner kroner bliver skrottet. (Calciomercato)

Inter er med i kapløbet om Mateo Retegui fra Boca Juniors. Den 23-årige italiener fik sin debut – og kom på måltavlen – da ”Gli Azzurri” tørnede sammen med England i denne uge. (Gazzetta dello Sport)

Alvaro Morata er ivrig efter at forlade Atlético Madrid til sommer og vende tilbage til Serie A, hvor en retur til Juventus kan blive aktuel, mens AC Milan og AS Roma også er inde i billedet. (Calciomercato)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER