Fodbold nyheder

Napolis succestræner skal ingen steder efter sommerferien

Af Christian Bang Jensen

Aurelio De Laurentiis, præsident for Serie As suveræne tophold, vil under ingen omstændigheder miste klubbens succestræner, Luciano Spalletti. Derfor er han allerede nu klar med en kontraktforlængelse.
Article image
Ritzau-Scanpix
64-årige Luciano Spalletti har været træner i den syditalienske klub Napoli siden 2021 uden bemærkelsesværdige resultater, men i denne sæson kulminerer det hele. Napoli er således på suveræne vis på vej mod Scudettoen for første gang, siden Diego Maradona gjorde de lyseblå til italienske mestre i 1990.


Napoli fører i øjeblikket Serie A med 19 point ned til Lazio, og Aurelio De Laurentiis, præsident for ”Gli Azzurri” vil på ingen måde risikere at slippe sin succestræner, der har kontraktudløb efter denne sæson. Ifølge den italienske transferjournalist Fabrizio Romano er parterne meget tæt på at nå frem til en kontraktforlængelse, så Luciano Spalletti ikke skal passe tomatplanterne og olivenhøsten hen over sommerpausen.- Der er ingen chancer for at Luciano Spalletti forlader klubben efter sæsonen. Han bliver i Napoli, udtaler præsidenten ifølge Fabrizio Romano

Foruden at være smadre Serie A i denne sæson er Napoli også at finde blandt de sidste otte hold i årets Champions League, hvor de kan risikere at møde ligarivalerne Inter i semifinalen – hvis de klare sig forbi en anden ligarival i AC Milan.

Mere om Napoli

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik