Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Mads Wildenhoff Pedersen

FC Midtjylland indkalder til pressemøde om ny træner

Efter Albert Capellas fyring for ni dage siden, så har Herningklubben efter sigende deres nye træner klar.
FC Midtjylland har fundet deres nye cheftræner. Superligaklubben har været hurtigt ude, for det er mindre end 10 dage siden fyringen af Albert Capellas blev en realitet. Capellas blev fyret efter en lang række skuffende præstationer i Superligaen. FCM, som vi har været vant til spiller med om guldet, nåede ikke mesterskabsspillet i Superligaen.

FCM havde Niels Lodberg i front i sidste grundspilskamp mod Silkeborg, da klubberne spillede 3-3 og begge missede mesterskabsspillet. Herningklubben starter nedrykningsspillet med et enkelt point op til Silkeborg. I nedrykningsspillet er der stadig mulighed for at komme med i de europæiske turneringer. Vinderen af nedrykningsspillet får lov til at tage kampen op imod en af klubberne fra mesterskabsspillet i kampen om europæisk kvalifikation.

Ifølge Herning Folkeblad skulle FCM først have udset sig BK Häckens cheftræner, Per-Mathias Høgmo. Han skulle efter sigende have været til forhandlinger i Danmark, men det endte altså ikke ud i en aftale. FCM skulle nu have vendt sig mod en af deres tidligere trænere, nemlig Thomas Thomasberg. Den 48-årige Randers FC-træner er tidligere spiller og træner i FCM og har af flere omgange været rygtet væk fra Randers.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER