Fodbold nyheder

Lionel Scaloni:
Messi bestemmer selv sin fremtid på landsholdet

Af Tobias Bundgaard Christensen

Argentinas landstræner, Lionel Scaloni, fortalte på tirsdagens pressemøde, at Lionel Messi har en plads på landsholdet, indtil han selv siger stop.
Article image
Efter VM-triumfen i Qatar fortalte Lionel Messi, at han ville fortsætte på det argentinske landshold. Det skal han ifølge Lionel Scaloni også blive ved med, indtil han en dag stopper karrieren. Han vil også have Messi med til det næste VM. Det skriver Goal.com


- Leo ser godt ud. Han fortjener al den kærlighed, han får. Ham og de andre spillere som er her, fortjener at gå ud og modtage den kærlighed, sagde Lionel Scaloni på tirsdagens pressemøde.

Udtalelserne kommer før Argentina skal møde Panama og Curacao i to venskabskampe. Her nævner landstræneren også, at Messi ser glad ud på landsholdet. I samme ombæring sender Scaloni et budskab til hele mandskabet om at undgå selvtilfredshed ovenpå VM-triumfen:

- Vi er verdensmestre, men det betyder ikke, at vi har retten til mere. De der er verdensmestre, har ingen fordel. Vi skal blive ved med at arbejde.

Næste gang argentinerne skal dyste om et trofæ, bliver i 2024 til Copa America. Et trofæ mandskabet vandt sidst med Lionel Messi i spidsen for holdet.


Mere om Lionel Messi

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik