Spanien: La Liga
FT
2 - 1
(1 - 1)
Barcelona
Real Madrid
R. Araújo (9), S. Roberto (45), F. Kessié (90)
Kent Christensen

Real Madrid-spiller: El Clásico-dommer begik en fejl

I søndags tørnede de to spanske gigantklubber, FC Barcelona og Real Madrid, igen sammen om kampen om det spanske mesterskab – det blev endnu et kontroversielt og betydningsfuldt opgør.
Real Madrid har spillet en nogenlunde forventelig sæson, hvor de har lagt side om side med ærkerivalen FC Barcelona i de spanske turneringer – her har det dog virket som om, at catalonierne har været den eneste storklub, der i virkeligheden har kunnet få ram på madrilenerne, da det, omvendt de hjemlige ligaer, er gået godt i Champions League mod de europæiske storklubber for Real Madrid.

I søndags fik Real Madrid muligheden for at tage revanche for de seneste to El Clásico-nederlag til FC Barcelona, da de spillede en svær udebanekamp på Camp nou – her var det yderst vigtigt for hovedstadsklubben at hente point for skabe håb om at have chancen for stadig at kunne vinde det spanske mesterskab. Det blev dog for tredje gang i træk FC Barcelona, der kom sejrrigt ud af opgøret – i en kamp, der sidenhen er blevet diskuteret frem og tilbage i forhold til dommerbeslutninger.

Dani Ceballos har i et interview med det spanske medie, El Chiringuito, været ude med sine holdninger om bestemt én situation i kampen, hvor han uhensigtsmæssigt blev væltet af sin andalusiske ven, Gavi, der som Dani Ceballos også er opvokset tæt på Sevilla og spillet i Real Betis ungdomsrækker:

- Jeg synes det er tydeligt, at der er rødt kort. Det er en situation, hvor han går efter mig – uden at jeg har bolden, og holdet var i en angrebssituation. Det er rigtigt, at jeg hurtigt rejste mig op, så dommeren havde ikke så meget opmærksomhed på det, men vi har snakket om det, og vi synes, at det er et tydeligt rødt kort.