Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Onsdagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter. Luka Modric overvejer fremtiden hos Real Madrid, og så er Paris Saint-Germain aktive, og kigger på offensive forstærkninger til den nye sæson.
FC Barcelona er ude efter Wolves’ 26-årige portugisiske midtbanespiller Ruben Neves, men det tyder på, at Liverpool og Manchester United er foran catalanerne i kapløbet omkring ham. (Football Insider)

Pierre-Emerick Aubameyang kan muligvis vende tilbage til FC Barcelona som en billig angrebsmulighed. Den 33-årige gaboneser havde en succesfuld tid i det spanske, hvilket ikke har været tilfældet hos Chelsea, som han skiftede til for knap et år siden. (Mundo Deportivo)

Paris Saint-Germain er den seneste klub, som har været nævnt som bejlere til en af de varmeste angribere i Europa i øjeblikket – 24-årige Victor Osimhen fra Napoli. (Foot Mercato)

Napoli slipper dog ikke Osimhen for peanuts. Den italienske storklub vil have hele 1,1 milliarder kroner for nigerianeren. (Il Mattino)

Udover Osimhen har Paris Saint-Germain også et godt øje til den kreative Manchester City-midtbanespiller Bernardo Silva, og pariserne har den 28-årige portugiser øverst på deres transferønskeseddel til sommer. (Revelo)

Real Madrid er fortsat i dialog med deres garvede midtbanespiller Luka Modric omkring en kontraktforlængelse. Det 37-årige kroatiske klubikon modtager dog også interesse fra klubber i Saudi-Arabien og Qatar. (Sky Sports Germany)

Der er angiveligt ikke stor chance for, at Tottenham vil købe den 27-årige franske midtstopper Clement Lenglet, som ”Spurs” har lånt hos FC Barcelona. (AS)

Lyons 26-årige franske angriber Moussa Dembele forlader klubben til sommer, hvor hans kontrakt udløber. Han vil dermed være fri på markedet, og der skulle stå interesserede klubber klar fra både England, Italien og Tyskland. (Sky Germany)

Evertons 26-årige franske angriber Neal Maupay kan være fortid til sommer, da der er interesse på ham fra en række italienske klubber. (Tuttomercatoweb)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER