Fodbold nyheder

Tottenham kræver 850 millioner kroner i én betaling

Af Jannich Jønch

I Tottenham bruger man alle kneb for ikke at sælge Harry Kane til en af ligarivalerne for hellere at sælge ham til en anden europæisk klub.
Article image
Harry Kane er af flere omgange blevet rygtet væk fra Tottenham, et af de navne der bliver ved med at gå igen, er Manchester United. Men ifølge Daily Mail er Bayern München og Real Madrid nu også interesseret i den engelske angriber. Ifølge mediet afviste Tottenham i sommeren 2021 et bud på omkring 639 millioner kroner, hvilket nu har fået prisen for englænderen op i 850 millioner kroner.


Hos Tottenham vil man helst undgå at sælge Kane til en af de store konkurrenter i England, derfor forlanger man de 850 millioner kroner betalt på én gang, og ikke i rater som man ser det oftest med transferhandler. Årsagen er, at man håber at skræmme Erik ten Hag og Manchester United væk ved at stille det krav.

Årsagen skyldes dog også, at man hos Tottenham har fornemmelsen af, at Harry Kane gerne vil blive i England for at have muligheden for at blive den mest scorende spiller i Premier League. Hvor Alan Shearer stadig sidder på rekorden med 260 Premier League-mål, mens Harry Kane i øjeblikket står noteret for 204.

Harry Kanes nuværende kontrakt udløber i sommeren 2024, han er desuden Tottenhams mest scorende spiller nogensinde med 271 mål på tværs af alle turneringer for ‘The Lilywhites’.

Mere om Harry Kane

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik