Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Jonas Corap

AaB fyrer Erik Hamrén

Assistenttræneren Oscar Hiljemark tager over for resten af sæsonen, efter AaB har valgt at fyrer Erik Hamrén som cheftræner.
AaB har valgt at afbryde samarbejdet med cheftræneren Erik Hamrén efter blot seks måneder ved roret. Den midlertidige løsning er assistenttræneren Oscar Hiljemark som tager over for resten af sæsonen. Det har ikke just været en fremragende sæson for AaB som ligger på sidstepladsen i Superligaen med otte point op til overlevelse. Desuden har de kun skrabet et point sammen i deres seneste ni kampe. Klubbens administrerende direktør og fungerende sportschef Thomas Bælum udtaler til klubbens hjemmeside:

- Vi evaluerer hele tiden på tingene, og både Erik og vi har været bevidste om, at den udeblevne pointhøst ikke har været tilfredsstillende. Derfor er vi fra AaB’s side nået til den konklusion, at det bedste vil være at skilles nu, hvilket forhåbentlig kan bringe ny energi og skabe den effekt, som skal til for at hente de tilstrækkelige sejre i resten af sæsonen. Erik Hamrén er en ordentlig mand, og hans meritter i AaB vil aldrig nogensinde blive glemt. Vi er forbitrede over, at dette ophold ikke blev mere succesfuldt, men Erik vil altid have en helt særlig plads i AaB’s historie.

Erik Hamrén vandt mesterskabet med AaB tilbage i 2008, og han forlod klubben kort tid efter.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER