Fodbold nyheder

Roberto:
Vi ønsker Messi tilbage til klubben

Af Jonas Corap

35-årige Lionel Messi fik en del tilsvininger fra PSG-fansene, da klubben på hjemmebane tabte 0-2 hjemme til Rennes.
Article image
Lionel Messi forlod FC Barcelona til fordel for Paris Saint Germain i 2021, hvor argentineren snart har færdigspillet sin anden sæson i den franske hovedstad. Siden skiftet har Messi vundet VM med Argentina, men på klubplan er det gået knap så godt, hvor de senest tabte 0-2 på hjemmebane til Rennes. Det resulterede i utilfredshed på lægterne, hvor specielt Messi måtte høre for meget i kampen hvilket resultererede i, at Messi forlod banen med det samme, da der blev fløjtet af. Barcelona-spilleren Sergi Roberto ønsker en genforening med Messi i Barcelona, og han siger til Jijantes FC:


- Vi tager imod ham med åbne arme, hvem er ikke klar til en retur for Messi til klubben? I sidste ende taler vi ikke meget om det, for det er cheftræneren og præsidenten som beslutter det. Vi spillere venter dog på ham.

Roberto er også meget uforstående overfor den kritik, som Messi har modtaget på det seneste:

- De forstår ikke, at han har gang i en fremragende sæson i Paris, hvor han har scoret og assisteret en masse. Utilfredsheden er kommet efter, at klubben blev elimineret fra Champions League, men han er en fænomenal spiller, og det er ikke godt at se en spiller af den kaliber blive behandlet sådan. Her i klubben vil han blive behandlet med respekt.

Messis kontrakt i PSG udløber til sommer, og der er ikke en mangel på interesse for argentineren, hvor både Barcelona, Inter Miami og Al-Hilal skulle være interesseret i hans signatur.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik