Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Italien: Serie A
FT
0 - 1
(0 - 1)
Inter
Juventus
D. D'Ambrosio (90)
F. Kostić (23), L. Paredes (90)
Daniel Fisker

"Den Gamle Dame" trak sig sejrrigt ud af derby i Milano

Der ventede Juventus noget af en opgave, da "Den Gamle Dame" søndag aften besøgte Inter til Derby d'Italia, men en tvivlsom præstation af værterne gav Juventus den anden derbysejr i denne sæson.
Juventus trak sig sejrrigt ud af sæsonens første Derby d’Italia, og søndag aften var det blevet tid til det omvendte opgør i Milano. I mellemtiden er ”Den Gamle Dame” blevet idømt en pointstraf på 15 point, forhindrede det ikke Juventus-mandskabet i at gøre rent derbybord i den igangværende sæson.

Selvom Juventus knap 90 minutter kunne prale af to Derby d’Italia-sejre i den igangværende sæson, var det Inter, der kom bedst fra start. Kampen var knap to minutter gammel, da Barella testede Szczesny med et skud fra distancen.

Værterne i Milano leverede en stærk, selvsikker og risikovillig start på kampen, og især Barella virkede til at være i hopla. Han var således på spil igen, da stadionuret nærmede sig 20 minutter. Her blev han sat i scene af Lukaku, før han forsøgte at udplacere – denne gang på klos hold. Den italienske midtbanemaestro skød dog bolden lige i brystkassen af den polske målmand.

Inter havde i kampens første halve time vist svaghedstegn, når værterne forsøgte at spille bolden op nede fra baglinjen, og efter 23 minutter var Inter-forsvaret reduceret til statuer, da Rabiot modtog bolden fra Vlahovic, inden franskmanden sendte bolden på tværs af banen til Kostic, som havde masser af tid og plads til at tæmme bolden, se op og sende bolden i det nederste, fjerneste målhjørne.

Målet krævede dog en VAR-gennemgang, da Rabiot tilsyneladende svingede rigeligt med armene i forbindelse med opspillet til målet, hvilket han også blev undersøgt for i sidste uges kamp mod Sampdoria. Her gik den franske midtbanespiller fri, og det var også tilfældet søndag aften, hvorfor Kostics føringsmål fik lov til at blive stående på måltavlen.

Barella var tilsyneladende det bedste, offensive kort, Inter havde at spille med søndag aften, men fordi Inter-forsvaret var så vakkelvornt, som det var tilfældet søndag aften, så skulle Barella også hjælpe til med de defensive opgave – eksempelvis efter 40 minutters spil, hvor Barella var tvunget til at dække Kostic op.

Inter kom – som det også var tilfældet i første halvleg – frem til den første chance i anden halvleg, hvor bolden tilfældigt landede for fødderne af Brozovic, som dog sendte sit skudforsøg langt over målrammen. Inter fortsatte med at bide fra sig, men efter en times spil var Juventus tæt på at fordoble deres føring.

Vlahovic sendte et sløjt skud i retning af Onana i Inter-målet, men skuddet skabte ikke problemer for den tidligere Ajax-målmand. Fagioli var tydeligvis rasende på Vlahovic, fordi den unge italiener befandt sig i en mere gunstig position.

Kort tid herefter kom Juventus frem til en stor chance – i kølvandet på flere små muligheder – da Soule vandt bolden højt oppe på Inters banehalvdel. Han sendte bolden tilbage til Locatelli, som sendte et skud i retning af Onana. Målmanden skulle bruge to forsøg til at få bolden under kontrol.

Juventus fik endnu en chance for at fordoble føringen, da Chiesa, som var blevet indskiftet efter 66 minutter, søgte fremad i banen, før han forsøgte sig med et skudforsøg. Den italienske landsholdsspiller var hårdt presset af Acerbi i skudøjeblikket, hvorfor bolden blev sendt forbi målrammen.

Værterne forsøgte herefter at bide fra sig endnu en gang, men Dumfries’ indlæg, der havde kurs mod Lukaku, blev opsnappet af Gatti, før ”Den Gamle Dame” iværksatte et kontraangreb, som kulminerede med Kostics skudforsøg, som blev afrettet og derfor røg tæt forbi den ene stolpe.

Juventus fik tilmed chancen for at lukke og slukke i Milano, da Chiesa gled ind i et indlæg, men stillingen forblev dog 1-0 til Juventus, da Onana lige akkurat nåede at få fingerspidserne på bolden. Chiesa nåede at pådrage sig en skade og blive udskiftet, før Juventus’ derbysejr var en realitet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER