Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Anders Mathiasen

Conte raser mod egen klub: Det er uacceptabelt!

Antonio Conte er tydeligvis ikke tilfreds med situationen i Tottenham.
Mere og mere tyder på, at Antonio Conte efterhånden synger på sidste vers i Tottenham.

Lørdag oplevede Spurs endnu en nedtur, da man smed en 3-1-føring og måtte nøjes med 3-3 mod bundholdet Southampton, og efter den kamp lagde Conte ikke fingre imellem.

Efter en række indledende udtalelser om kampen blev Conte spurgt, om hans kontraktudløb til sommer og den usikkerhed, det giver, kan betyde noget.

- I finder et alibi, endnu et alibi. I forsøger at finde en undskyldning for spillerne. Okay, fortsæt med at gøre det, fortsæt med at finde en undskyldning for spillerne. Det er det eneste, I gør.

- Men spillerne måske... min fremtid... så mistede vi selvtillid... de mistede at være et hold... Undskyldninger, undskyldninger og undskyldninger. Forsøger at beskytte dem hele tiden.

- Come on. Vi er professionelle. Klubben betaler os en masse penge. Spillerne får penge, og jeg får penge. Forstår I? Det er ikke for at finde undskyldninger, ikke vise kampgejst, et tilhørsforhold eller en ansvarsfølelse, for vi viser det.

- For mig er det uacceptabelt, for det er første gang i min karriere, at jeg ser en situation som denne, siger Conte ifølge Football London.
Tottenham er på fjerdepladsen i Premier League.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER