Fodbold nyheder

England: FA Cup
FT
3 - 1
(0 - 0)
Manchester U
Fulham
B. Fernandes (75), M. Sabitzer (77), B. Fernandes (90)
A. Mitrović (50), A. Mitrović (72), Willian (72)

Fulham-manager:
Vi kan vinde FA Cup

Af Kent Christensen

Fulham-manageren, Marco Silva, er overbevist om, at sit hold har evnerne til at kunne vinde over Manchester United i morgen – og FA Cup i det hele taget.
Article image
Ritzau-Scanpix
I morgen aften skal Fulham og Manchester United kæmpe om semifinalepladser til årets FA Cup, hvor de med al sandsynlighed kan komme til at møde Manchester City i næste spillerunde. Begge klubber har forud for kvartfinalekampen haft en tilfredsstillende sæson, hvor Fulham ifølge mange har spillet over al forventning, da de i store dele af sæsonen har ligget placeret i ’subtoppen’ i Premier League – tæt på Manchester United, som ganske solidt har været på tredjepladsen.


Den mindre londonklub, Fulham, rykkede op fra Championship i sidste sæson, hvor de endte med at vinde den anden bedste engelske række med 90 point. Sidenhen har de overrasket de fleste ved at nå helt til kvartfinalen i FA Cup, samt spille lige op med de største engelske klubber i Premier League – og hvis man spørger Fulhams portugisiske manager, Marco Silva, så er der ingen grund til at sænke ambitionsniveauet, da han udtaler følgende forud for søndagens FA Cup-opgør mod Manchester United:

- Vi bliver nødt til at bevise på banen, at vi er i stand til at gøre det (vinde FA Cup). Hvis du spørger mig, om jeg tror, det kan lade sig gøre? – Jeg er 100 procent sikker på, at jeg tror på det. Jeg siger ikke, at vi drømmer om det. Jeg tror på, at vi kan gøre det, hvis vi spiller på vores højeste niveau med fuld respekt for Manchester United. Jeg er dog også ydmyg nok til at sige, at de er favoritter.

Mere om kampen

Mere om holdene

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik