Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Lørdagens internationale rygter

Der pønses på protester mod Lionel Messi i Paris Saint-Germain, hvor sagens hovedperson efter sigende er ivrig efter at vende tilbage til Barcelona.
Real Madrid overvejer at købe Romelu Lukaku, som ”Los Blancos” tilmed kan få til spotpris. Den belgiske angriber er vendt tilbage til Inter på en lejeaftale, som han dog ikke skal regne med at få forlænget. (Fichajes)

Paris Saint-Germain-superstjernen Lionel Messi er meget ivrig efter at vende tilbage til Barcelona, og han snakker tit med Barca-træneren Xavi. (Foot Mercato)

Paris Saint-Germains ultras har planlagt en protest rettet mod Lionel Messi. (Sun)

Den brasilianske venstreback Alex Telles skal ikke regne med, at hans lejekontrakt i Sevilla bliver byttet ud med en permanent aftale. (Mirror)

FC Barcelona-midtbanespilleren Frenike de Jong har løftet sløret for, at Barca er hans drømmeklub, hvorfor han håber at være i stand til at blive i den catalanske storklub i mange år fremover. (TV3)

FC Barcelona er villige til at sælge kantspillerne Ousmane Dembélé og Ferran Torres, og disse spillersalg har til formål at skrabe penge sammen til Juventus-kantspilleren Federico Chiesa. (Calciomercato)

34-årige Sergio Busquets er blevet tilbudt en etårig kontraktforlængelse i FC Barcelona – med mulighed for yderligere et års forlængelse – men midtbanemaestroen overvejer også et skifte til MLS-klubberne Inter Miami og Toronto. Busquets har derudover fået tilbud fra tre saudiarabiske klubber. (Mundo Deportivo)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER