Fodbold nyheder

Skadet Chelsea-profil må melde fra til landsholdet

Af Andreas Wohlers-Herbert

I disse dage bliver diverse landsholdstrupper udtaget forud for de kommende EM-kvalifikationskampe, og nu har en Chelsea-profil været nødsaget til at melde til landsholdet på grund af en skade.
Article image
Chelsea har i indeværende sæson været yderst skadesprægede, og nu kan Graham Potter så tilføje endnu et navn til skadeslisten. Desværre for ”The Blues” er skaden til Mason Mount, der normalt spiller på den Chelsea midtbane, der har måtte undvære flere store profiler i løbet af sæsonen.


Udover Mason Mount har både Mateo Kovacic og Ngolo Kante siddet ude i længere perioder, og i øjeblikket er Chelsea bestemt heller ikke uden deres skadesmæssige problemer. Blandt andet må London-klubben undvære spillere som Thiago Silva og Raheem Sterling, der begge er gået i stykker indenfor den seneste måned. Raheem Sterling har ligesom Mason Mount også måtte meddele Gareth Southgate, at han ikke kan deltage for England i landskampspausen.

Mason Mount døjer ifølge Graham Potter med et forslået bækken, hvilket absolut ikke kan være rart for den unge englænder.

Mere om Mason Mount

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik