Kent Christensen

Benzema vil forny med Real Madrid

Ifølge den franske avis, L’Equipe, har angriberen allerede forhandlet med Real Madrid om sin kontraktforlængelse for en sæson mere, indtil 2024.
Real Madrid har haft en nogenlunde forventelig sæson hidtil – de ligger på andenpladsen i LaLiga med ni point op til ærkerivalerne fra FC Barcelona, og de er stadig med i Copa del Rey, hvor de er i semifinalen mod ligaens førsteplads, FC Barcelona. På trods af, at deres ærkerivaler har håneretten i de hjemlige turneringer i nuværende sæson, så spiller Real Madrid nok engang en dominerende rolle i Champions League, hvor de i øjeblikket er godt på vej ind i kvartfinalerne, efter deres 2-5-sejr mod Liverpool i første kamp af ottendedelsfinalerunden.

Her stod deres 35-årige franske målmaskine, Karim Benzema, nok engang for målene, da han scorede to ud af de fem. I ligaen er det blevet til i alt 11 mål hidtil for den franske superstjerne, og trods den fremskredne alder, ser det altså ikke ud til, at han er færdig med at spille topfodbold – og hvis man skal tro den altid troværdige franske avis, L’Equipe, så er han heller ikke færdig i Real Madrid.

Karim Benzemas kontrakt udløber i hovedstadsklubben den 30 juni, men efter et møde mellem Real Madrid-præsidenten, Florentino Perez, og Benzema selv, så skulle kontraktforlængelsen nu være aftalt på plads, og der vil ikke gå længe før det bliver offentliggjort. Aftalen vil vare en sæson mere og udløbe i sommeren 2024.