Daniel Solving

Onsdagens engelske rygter

Seneste nyt fra Premier League.
Manchester United er klar til at sprænge banken på Frankfurts lovende franskmand, Kolo Muani, i et bud som skulle lyde på 120 millioner euro. Det vil være ny klubrekord. (footballtransfers.com)

Den tidligere landstræner og Barcelona træner, Luis Enrique, skulle være åben for at overtage jobbet i Tottenham. (thesun.co.uk)

Tottenham vil blokere et muligt skifte for Harry Kane, som har været rygtet til flere engelske klubber, heriblandt Manchester United. (Thesun.co.uk)

Chelsea og Arsenal kæmper fortsat om West Ham-profilen, Declan Rice, som angiveligt er interesseret i et skifte til en større klub. (caughtoffside.com)

Leicester City-angriberen Ayoze Perez som er lejet ud til Real Betis, vender formentlig ikke tilbage til King Power Stadium. (caughtoffside.com)

Mendys fremtid i Chelsea er usikker, da London-klubben øjner andre Premier League målmænd, heriblandt David Raya, Illan Meslier og Robert Sanchez.

Liverpool har tre alternativer klar, hvis Bellingham transferen skulle glippe. Ruben Neves og Matheus Nunes fra Wolves, og Palhinha fra Fulham. (talksport)