Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Jonas Corap

Guardiola kritiserer City-stjerne: Spil mere simpelt

Pep Guardiola har givet Kevin De Bruyne noget konstruktiv kritik.
Kevin De Bruyne har på det seneste ikke været en garanteret starter i Manchester Citys startoptilling, og Manchester City-manageren Pep Guardiola har insisteret, at han skal finde tilbage til sit niveau. De Bruyne har vundet to PFA Player of the Year, og han har vundet Premier League fire gange, men den teknisk begavede midtbanespiller har set sit niveau tage et lille dyk i denne sæson. På trods af dette har han stadig præsteret 13 assister i Premier League. Pep Guardiola har udtalt, at De Bruyne skal begynde at gøre de simple ting igen:

- Det har været en svær sæson for os alle for mig selv inklusiv grundet VM og mange andre ting. Jeg kommer ikke til at opdage, hvor god De Bruyne er. Hvad jeg godt kunne tænke mig er at gå til de nemme principper og gøre det godt. Han har en fremragende evne til at lave assister, score mål og se afleveringsmuligheder som ingen anden. Jeg har dog en fornemmelse af, at antallene af disse vil stige, når han gør de simple ting, som ikke at miste bolden, mobiliteten, den gode kapacitet til at være aktiv i bevægelsen. De simple ting – gør det igen og bedre. Når det sker så følger resten med.

Med klubbens store bredde i forhold til kreative midtbanespillere så forsikrede Guardiola om, at ingen er sikret deres plads i startopstillingen for givet i denne sæson.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER