Andreas Wohlers-Herbert

Medie: Manchester United klar med milliardbud på stjerneangriber

Manchester United har længe ledt efter den 9´er, der skal være klubbens primære spydspids, og nu skulle Manchester-klubben angiveligt havde fundet deres mand.
Selvom Manchester United i denne sæson har været velsignet med en rødglødende Marcus Rashford, så har det været småt med målscoringen fra andre kanter. Men til sommer skal det være slut, for Manchester United har nemlig angiveligt sat sig fast på, at Marcus Rashford skal have selskab af en af det sidste årtis mest profilerede målscorere.

De røde fra Manchester skulle nemlig, ifølge mediet Goal, være klar til at smide en lille milliard efter Marcus Rashfords landsholdskollega Harry Kane, der har kontraktudløb i Tottenham i 2024.

Skulle den handel materialisere sig, så ville den gøre Harry Kane til den dyreste britiske spiller nogensinde, og bomberen ville dermed tage rekorden fra Jack Grealish, der i 2021 skiftede til Manchester City for svimlende 870 millioner kroner.

Harry Kane har udover Manchester United også været sat kraftigt i forbindelse med et skifte til tyske Bayern München, hvilket de forsvarende tyske mestre dog selv har været ude og afvise. Harry Kane var også i 2021 tæt på at lave skiftet til Manchester, men den gang var det den blå halvdel af byen, der havde snøren ude efter den engelske landsholdskaptajn.