Fodbold nyheder

Patrice Evra:
Messi ville have 15 Ballon d'Ors hvis……

Af Anton Kirkegaard

Kunne Messi virkelig have vundet 15 Ballon d'Ors?
Article image
Ritzau-Scanpix
Ronaldo har vundet fem Ballon d'Ors og er kun overgået af Lionel Messi som har vundet prisen syv gange. Hvor mange kunne Messi have vundet, hvis Ronaldo ikke havde været den ultimative konkurrent?


Messi kunne have vundet 15 Ballon d'Ors, hvis han havde haft Ronaldos arbejdsmoral, det mener Ronaldos tidligere holdkammerat Patrice Evra.

- Jeg vil gerne forklare, hvorfor jeg siger Ronaldo hver gang (når spurgt om hvem der er den bedste fodboldspiller nogensinde, red). Det er ikke fordi han er vores bror, det er fordi jeg er forelsket i arbejdsmoral. Jeg føler som Messi, at Gud bare gav ham et talent, og Cristiano måtte arbejde for det. Han havde talentet, men han var nødt til at arbejde for det. Hvis Messi havde den samme arbejdsmoral som Ronaldo, ville han sandsynligvis have 15 Ballon d'Ors i dag. Jeg er bare forelsket i folk, der arbejder hårdt, så derfor vælger jeg Ronaldo frem for Messi, det siger Evra ifølge GOAL.

Messi er allerede blevet kåret til FIFA’s bedste mandlige fodboldspiller og er blandt favoritterne til at vinde Ballon d'Or-prisen i 2023.

Mere om Lionel Messi

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik