Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Andreas Wohlers-Herbert

Premier League-stjerne nærmer sig comeback efter alvorlig skade

En af Premier Leagues store profiler pådrog sig til VM i Qatar en alvorlig knæskade, der har holdt ham ude siden, men i dag vendte han tilbage til træningen med førsteholdet i sin klub.
Arsenal har været flyvende i denne sæson, og det skyldes ikke mindst deres sommerindkøb. Her har folk som Oleksandr Zinchenko og Gabriel Jesus gjort en kæmpe forskel for ”The Gunners”. Men holdet fra det nordlige London har de sidste måneder måtte undvære sidstnævnte på grund af en alvorlig knæskade.

Men i dag var Gabriel Jesus altså tilbage på træningsbanen sammen med sine holdkammerater, og angriberen er også her til eftermiddag rejst med resten af holdet til Portugal, hvor Arsenal torsdag aften skal møde Sporting.

Inden sin skade nåede Gabriel Jesus 20 kampe for Arsenal, og brasilianeren stod i de kampe noteret for fem mål og syv assists. Selvom Arsenal har beholdt deres førsteplads i Premier League uden hjælp fra den tidligere Manchester City-spiller, så er der ingen tvivl om, at mesterskabsbejlerne fra London har savnet den brasilianske bomber.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER