Fodbold nyheder

Jesper Lindstrøm ude med chok-skade

Af Kent Christensen

Den store tyske avis, Bild, skriver, at den 23-årige dansker, Jesper Lindstrøm, har pådraget sig en ankelskade til onsdagens træning.
Article image
Sammenlignet med sidste sæson, har Frankfurt spillet en ganske fin sæson i Bundesligaen, hvor de i øjeblikket er at finde på en sjetteplads med 39 point efter 23 kampe, og da konkurrencen i ligaen er supertæt i år, så kæmper de stadig med om Champions League-pladser, som de kun er tre point fra at nå i øjeblikket.


Klubben er stadig med i DFB-pokalturneringen og i Champions League, men i sidstnævnte ser det dog ikke lovende ud, da de i første ottendedelsfinaleopgør mod Napoli måtte gå til kende med et 0-2-nederlag på hjemmebane. Returopgøret finder sted i næste uge, hvor Jesper Lindstrøm med al sandsynlighed må sidde over grundet sin nylige ankelskade.

Den 23-årige dansker har haft en flot udvikling i den store tyske by, hvor han hidtil har scoret ni gange og lavet fire assists i de 31 kampe, han har fået for klubben i denne sæson. Frankfurt må dog undvære den danske offensivspiller i de næstkommende kampe, da der kan være tale om en ledbåndsskade, der efter sigende kom som resultat af en duel mod en meget større holdkammerat, Hrvoje Smolcic, til dagens træning.


Mere om Jesper Lindstrøm

Mere om Frankfurt

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik