Noah Mørch Rysager

Engelske storklubber jagter nigeriansk Serie A-topscorer

Napoli har haft en fremragende sæson i Serie A, og naturligvis begynder nogle af stjernerne at rygtes væk.
Victor Osimhen har scoret 19 mål i den italienske liga i denne sæson. Nigerianeren er flere gange blevet rygtet væk i forskellige transfervinduer, men snakken om ham er taget til i år efter hans gode præstationer.

Manchester United skulle angiveligt følge stjerneangriberen tæt, rapporterer journalisten Ben Jacobs. Chelsea skulle også være interesseret, da man i klubben godt kunne bruge en nier, der laver mål.

Napoli skulle dog, ifølge Jacobs, ikke have travlt med at få solgt den unge angriber. Han er angiveligt også selv tilfreds med tilværelsen i Italien. Prisen bliver også høj for Osimhen, og klubberne skal angiveligt af med over 850 millioner kroner, hvis man skal friste Napoli til at sælge.

- Når sæsonen slutter, må vi se hvad der sker. Det er ikke op til mig, Det er klubben, der skal afgøre det.

Sådan har topscoreren selv sagt om sin fremtid. Særligt relationen til en af klubbens andre stjerner Khvicha Kvaratskhelia skulle Osimhen være begejstret for. Den 24-årige nigerianer skulle angiveligt heller ikke have en foretrukken destination på nuværende tidspunkt, hvis det ender med, at han skal skifte til en anden klub.