Daniel Fisker

Rice til Højbjerg: Jeg kan ikke lide dig

Bølgerne gik højt mellem Pierre-Emile Højbjerg og Declan Rice i søndagens kamp mellem Tottenham og West Ham.
Der var smæk for skillingen, da Tottenham og West Ham tørnede sammen i et Premier League-opgør, som ”The Spurs” vandt 2-0. Sejren sendte Tottenham tilbage i top fire, men der skulle gå 57 minutter, før kampens dødvande blev brudt, da Emerson Royal fandt Ben Davies, som takkede for afleveringen ved at bringe Tottenham foran.

Harry Kane satte indskiftede Heung-min Son i scene til at fordoble Tottenhams føring, da der var 18 minutter tilbage af søndagens sene Premier League-opgør, og dermed blev der ifølge kampens første målscorer, Davies, sat et godt punktum for en ellers hård uge, som blev skudt i gang med et nederlag til Leicester.

- Det var en hård uge – specielt efter kampen mod Leicester, udtaler Ben Davies ifølge Football.London.

- Sandheden er gået op for os et par gange, men jeg synes, at vi i dag kom stærkt tilbage. Vi var solide, vi arbejdede hårdt, og jeg er glad for sejren.

Selvom 2-0-resultatet sendte Tottenham op på fjerdepladsen i Premier League, måtte det – for Tottenhams vedkommende – flotte resultat efterfølgende dele opmærksomheden med en episode, som udspillede sig mellem Pierre-Emile Højbjerg og Declan Rice i kampens døende minutter, hvor de to midtbanedynamoer røg i totterne på hinanden.

Højbjerg og Rice havnede i en særdeles ophedet meningsudveksling, og i kølvandet på kampen er der på de sociale medier blevet spekuleret i, hvad der blev sagt i de ophedede sekunder. De fleste er enige om, at Rice gav sin personlige mening om Højbjerg til kende med ordene: