Andreas Wohlers-Herbert

Aston Villa lurer på tidligere Chelsea-angriber

Aston Villa skulle angiveligt være på jagt efter en ny angrebsmakker til Ollie Watkins.
Hos Roma har man i denne sæson ikke fået lige så mange mål fra Tammy Abraham, som man gjorde i sidste sæson. Faktisk er det kun lykkedes den engelske angriber at score seks gange i denne sæson. Derfor håber man nu hos Aston Villa, at man kan lokke angriberen hjem til England. Det skriver mediet HITC.

Et sådan skifte ville dog ikke blive billigt, og hvis Roma skal overtales til at slippe den høje englænder, så skal der angiveligt et bud på over 350 millioner kroner på bordet. Aston Villa har dog tidligere vist sig til at være villige til at investere i truppen, så prisen bør ikke umiddelbart være noget, der skræmmer Birmingham-klubben væk.

Aston Villa har været godt kørende siden spanske Unai Emery overtog posten som manager, og især frontmanden Ollie Watkins har været skarp. Den engelske angriber har scoret de sidste fire gange, han har spillet. Nu kan det så være, at den hurtige Watkins snart får følgeskab af landsmanden Tammy Abraham, der i øvrigt har været stor Arsenal-fan, siden han var barn.