Kent Christensen

PSG-stjerne er rygtet til fem PL-klubber

Den brasilianske PSG-stjerne, Neymar, er sat i forbindelse med hele fem Premier League-klubber.
PSG ligger som altid i toppen af Ligue 1, men må allerede nu se sig slået ud af Coupe de France, der i øvrigt er den eneste turnering, som Messi har deltaget i, som han endnu ikke har vundet. Champions League er endnu engang førsteprioritet i den qatarsk-ejede klub, og alt tyder på, at det kan blive en svær opgave, da de allerede nu er bagud i første del af ottendedelsfinalerne mod Bayern München.

Svært kan risikere at blive sværere, da en af de absolut største stjernespillere i klubben lige nu – Neymar – i øjeblikket rygtes til Premier League. Ikke overraskende nok, er der tale om de helt store hold, de fem klubber som Neymar er sat i forbindelse med er; Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United og Newcastle.

Neymars repræsentanter skulle i øjeblikket være i tale med de fem klubber om en potentiel transfer, og rygterne går samtidig på, at PSG skulle være klar til at lade brasilianeren gå – Neymar har flere gange været rygtet til Premier League, og det vil uden tvivl være nu, at han skulle slå til, hvis han ønsker at svinge forbi verdens bedste liga.