Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Lewandowski: Efter at have vundet supercuppen følte jeg, at jeg var hjemme

Den polske stjernangriber, Robert Lewandowski, bekender i et interview med BeIn Sports sine følelser efter at have vundet sin første titel som Barça-spiller.
Det er sikkert ikke gået nogen fodboldfans næse forbi, at FC Barcelona i øjeblikket skaber resultater på banen og er i fuld gang med at genfinde forrige års succeser. Sidste sæson blev en noget sløj omgang, da man ikke vandt en eneste titel, men det er der lavet om på nu. Udover at have vundet supercuppen mod Real Madrid i finalen, så ligger de også trygt på førstepladsen i LaLiga med otte point ned til ærkerivalerne fra Madrid på andenpladsen.

Robert Lewandowski kan i høj grad tilskrives en stor del af sæson-2022/23 succeser, da han med sine 14 ligamål ligger øverst på topscorerlisten. I et interview med det spanske sportsmedie, ’BeIn Sports’, taler Robert Lewandowski positivt om sin tid i Barcelona – herunder, er der stor ros til cheftræner, Xavi Hernandez:

- Han var en utrolig spiller, og det, der er omkring ham nu som træner, bevarer den følelse af at gøre og overføre det rigtige, og man tror på ham og ved, at det er den rigtige vej, og det er derfor, at man støtter ham og følger ham.

Senere i interviewet sætter han også ord på sin første titelsucces med klubben, hvilket også har betydet en del for hans vilje til at fortsætte i FC Barcelona:

- Efter dette første trofæ må jeg sige, at jeg direkte følte noget i retning af; ’okay, jeg er i Barça, og jeg er en spiller, der allerede har vundet noget med denne klub’ – nu kan vi tænke på fremtiden og på at vinde flere titler, men efter at have vundet supercuppen følte jeg, at jeg var hjemme.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER