Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Emil Sinkjær

Barcelona kan være tvunget til at sælge to kæmpe profiler

Manchester United kunne have fået et transferboost til Frenkie de Jong og Ansu Fati og det forlyder, at Barcelona muligvis bliver nødt til at sælge denne sommer.
De økonomiske problemer på Camp Nou er veldokumenterede, med bestræbelser på at nedbringe en lønregning, der var kommet ud af kontrol, hvilket bidrog til, at Lionel Messi forlod Catalunya for Paris Saint-Germain i 2021. Det hævdes nu, at Barca er nødt til at skære yderligere 1,5 milliarder kr. af deres lønudbetalinger for at overholde La Liga-reglerne.

Mundo Deportivo rapporterer, at flere spillere muligvis skal sælges i det næste transfervindue, herunder det mangeårige Manchester United-mål De Jong, der ikke tog imod et skifte til Old Trafford i 2022. United skulle angiveligt også være interesseret i den spanske landsholdsangriber Ansu Fati og den 20-årige kan komme på højkant, da han er en stor indtjener, der ikke er garanteret regelmæssig spilletid under Barca-manager Xavi.

De Jong har kontrakt i Barca frem til 2026 og siges at have yderligere 655 millioner kr. til gode fra Barca, mens Fati angiveligt tjener 1,6 millioner kr. om ugen og kan få lov til at skifte klub, hvis et anstændigt bud bliver fremsat af nogen af hans bejlere.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER