England: Premier League
FT
1 - 0
(1 - 0)
Tottenham
Manchester C
H. Kane (15), C. Romero (87)
Emil Sinkjær

Carragher: Haaland har måske valgt den forkerte klub

Jamie Carragher stillede spørgsmålstegn ved, om Erling Haaland er kommet til den forkerte klub i Manchester City, da deres stil ikke spiller på hans styrker.
Det var en skuffende præstation fra Manchester City, da de ikke formåede at få Haaland ind i kampen, hvilket fremgår af, at han ikke registrerede en eneste berøring i modstanderens felt eller leverede et eneste skud på Tottenham-målet. Sammenlign det med Harry Kane, der sluttede aftenen med ti berøringer i City-feltet, heraf et mål.

På trods af at han har scoret 25 Premier League-mål i denne sæson, har Haaland kun scoret i en af sine seneste syv udekampe i alle turneringer, mens City samlet set kun har fundet nettet seks gange i deres seneste ni udekampe og kun scoret to eller flere i bare én af disse kampe, ude mod Leeds. Det var oplæg til kritik fra den tidligere Liverpool-midtstopper og nu Sky Sports-vært, Jamie Carragher.

- Jeg tror kun, vi har set 60 procent af Erling Haaland, sagde Carragher efter kampen.

- Man tænker på det mål, han scorede mod West Ham, hvor han løber dybt ind bag ved forsvaret, fordi der var plads. Jeg ved, at det ikke er der hver gang på grund af den måde, City spiller på. Han er kommet fra en kontraoffensiv liga (Bundesligaen), hvor der spilles fra felt til felt. Du så hans hæsblæsende tempo der, vi ser det ikke her.

- Han har måske valgt den forkerte klub, til at få det bedste ud af ham.