Spanien: La Liga
FT
1 - 0
(1 - 0)
Mallorca
Real Madrid
Nacho (13), X M. Asensio (60)
Anders Mathiasen

Hokus pokus Vinicius i fokus…

Mallorca tog søndag eftermiddag på hjemmebane imod de forsvarende mestre fra Real Madrid. På papiret lignede det en svær opgave for hjemmeholdet, der skulle møde et godt spillende Madrid-hold, men flere storhold har igennem sæsonen haft det svært på Mallorca, og det så derfor ikke ud til at blive en nem opgave for Real Madrid heller, der i øvrigt var uden en skadet Karim Benzema.
Efter 13 minutter fik hjemmeholdet en drømmestart på opgøret, da man bragte sig foran 1-0, præcis som man i øvrigt gjorde sidst man mødte Real Madrid i september måned. Dengang blev det til et 4-1 nederlag, hvilket Mallorca naturligvis ville forsøge at undgå denne søndag. I første omgang lignede det, at det var Mallorca-angriberen Vedat Muriqi, der på et godt indlæg fra Dani Rodriguez kunne heade bolden ind forbi Andriy Lunin i Real-målet til stillingen 1-0, men på de langsomme gengivelser kunne man se, at det var Real-forsvarsspilleren Nacho, der headede bolden i sit eget mål.

Efter en times spil fik Marco Asensio og Real Madrid en gylden mulighed for at gøre det til 1-1, da der blev dømt straffespark til gæsterne fra Madrid. Straffesparket blev dømt efter Mallorca-målmanden nedlagde Vinicius Jr. i feltet. Asensio kunne dog ikke score på straffesparket efterfølgende, da han blev læst af Rajkovic i Mallorca-målet. 1-0 stod der dermed stadig til hjemmeholdet efter 60 minutters spil.

Mod slutningen af kampen formåede Real Madrid aldrig for alvor at true Mallorca tilstrækkeligt, så man kunne tvinge hjemmeholdet til fejl. Derfor endte kampen denne søndag eftermiddag mellem Mallorca og Real Madrid med en 1-0 hjemmesejr til Mallorca.

Kampen blev aldrig et mesterstykke i flot fodbold men derimod en opvisning fra Vinicius Jr., der kom i diverse infights med samtlige Real Madrid-spillere, hvilket kun endte som en fordel til hjemmeholdet, da det var tydeligt, at Real Madrid-spillerne og især Vinicius Jr. havde svært ved at håndtere Mallorcas måde at gribe kampen an på.

Real Madrids nederlag betyder også, at FC Barcelona i aften på hjemmebane mod Sevilla har mulighed for at spille sig otte point foran Real Madrid i tabellen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER