Fodbold nyheder

England: Premier League
FT
2 - 1
(1 - 0)
Manchester U
Crystal P
B. Fernandes (7), M. Rashford (62), Casemiro (70)
J. Schlupp (76)

Erik ten Hag er ikke tilfreds med dommerpræstationerne

Af Kent Christensen

Manchester United kunne igen i dag fejre en Premier League-sejr, da de vandt med 2-1 over Crystal Palace.
Article image
Manchester United er inde i en god formstime, hvor de hidtil har vundet otte ud af deres seneste ti kampe. Udover at være på en tredjeplads i Premier League, så kan ’de røde djævle’ fra Manchester også se frem til en EFL-cup finale mod Newcastle, samt en 1/16-delsfinale mod FC Barcelona og en ottendedelsfinale mod West Ham.


Kort sagt, så går det godt hos Erik ten Hag og co, der i dag spillede på Old Trafford mod Crystal Palace, som gav dem kamp til stregen for kampen om de tre point, som i sidste ende tilfaldt Manchester United – på trods af et rødt kort til Casemiro, der så rødt i det 70’ende minut, hvor han tog kvælertag på Will Hughes. Manchester United-manager, Erik ten Hag, er glad for sejren, men mener dog, at man godt kan tillade sig at klandre dommerne for deres seneste præstationer:

- Casemiro gik over stregen – det så vi. Jeg er dog utilfreds med den inkonsekvente dommerbehandling; ikke kun i denne kamp, men også da vi spillede ude mod Crystal Palace. De albuede Martinez og i sidste uge med Eriksen. En masse andre spillere gik over stregen – inklusiv nogle Crystal Palace-spillere. Her greb VAR dog ikke ind.

Mere om kampen

Mere om holdene

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik