Andreas Wohlers-Herbert

Messi vil ikke udelukke deltagelse til VM i 2026

Lionel Messi sætter døren på klem i forhold til at stille op for Argentina næste gang, der skal spilles VM.
I et interview med det argentinske medie Diario Olé, fortæller Lionel Messi, at han ikke vil udelukke, at han kan spille for Argentina, når der skal afvikles VM i fodbold i USA, Mexico og Canada i 2026. Han anerkender dog også, at alderen måske kan risikere at indhente ham, inden han når til 2026.

- Jeg elsker at spille fodbold, og jeg føler, at jeg er i god fysisk form. Jeg bliver ved med at spille, så længe jeg kan, men der er også lang tid til næste VM, så vi må se. Det kommer an på, hvordan min karriere udvikler sig.

Sådan siger PSG-stjernen, der i december sidste år sikrede sit land deres første VM-titel i 36 år. Messi lavede syv mål og tre assist i Qatar, og han fik derfor også ganske fortjent en plads på turneringens hold. Messis kontrakt med franske PSG udløber til sommer, men verdensstjernen og de franske mestre skulle angiveligt begge være interesserede i at fortsætte samarbejdet.

Messi står indtil videre noteret for hele 172 landskampe for Argentina, og den magiske sydamerikaner nærmer sig også 100 mål for landsholdet. Han har på nuværende tidspunkt nettet 98 gange for de forsvarende verdensmestre.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER