Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Andreas Wohlers-Herbert

Har fået kontrakten revet over: Mesut Özil indstiller karrieren

Den tidligere Arsenal og Real Madrid profil Mesut Özil har, ifølge flere medier, fået opsagt sin kontrakt i tyrkiske Istanbul Başakşehir, og det skulle angiveligt være fordi, at den tyske playmaker ikke ønsker at fortsætte karrieren.
Den efterhånden 34-årige Mesut Özil har fået opsagt kontrakten i sin tyrkiske klub, det melder flere internationale sportsmedier. Tyskeren skiftede i sommer til Istanbul Başakşehir på en fri transfer fra Fenerbahce.

Når Mesut Özil nu har valgt at takke af, betyder det farvel til en af nyere tids bedste på sin position. I løbet af karrieren nåede midtbanespilleren blandt at vinde et spansk mesterskab, fire FA-Cups og en VM-titel med Tyskland. Han blev desuden også kåret til den bedste tyske spiller i 2014/2015-sæsonen.

Tyskeren nåede over 150 kampe for både engelske Arsenal og spanske Real Madrid, og han står også noteret for over 100 direkte målinvolveringer i begge klubber. På det tyske landshold blev det til 23 mål og 40 assist i 92 kampe. Playmakerens sidste optræden i karrieren blev i kampen mod Kayserispor den 2. februar, hvor han spillede 45 minutter i Istanbul Başakşehirs etmåls nederlag.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER