Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Noah Mørch Rysager

Udsalg i Manchester: Ten Hag vil sælge seks spillere til sommer

Ten Hag er godt i gang med sin forvandling af Manchester United, og til sommer kan endnu et stort skridt tages.

Erik Ten Hag har fået implementeret sommerens nyindkøbte spillere på holdet, og Manchester United er gennemgået en spillemæssig forvandling under hollænderens lederskab. Nu tyder noget på, at der skal endnu mere udskiftning til i klubben.

The Mirror rapporterer i dag, at hele seks spillere skal forvente at forlade klubben til sommer. Det drejer sig foreløbigt om Harry Maguire, der har haft svært ved at finde spilletid i denne sæson efter tilkomsten af blandt anden Lisandro Martínez.

Maguires skotske kollega Scott McTominay har heller ikke kunnet bide sig fast i startelleveren, og han er heller ikke en del af Ten Hags fremtidige planer. Antony Martial er den tredje spiller, der skal indstille sig på, at sandet i timeglasset er ved at rinde ud.

De to udlejede spillere Alex Telles og Eric Bailly har heller ikke mere at gøre i klubben, ifølge The Mirror. Den sidste spiller, der er en del af denne udsalgsstrategi, er storfloppet Donny Van De Beek, hvis tid i England nærmest kun har indeholdt skuffelser.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER