Fodbold nyheder

Xavi håber på kontraktforlængelse

Af Noah Mørch Rysager

Sergio Busquets har spillet i Barcelona hele hans karriere, men det kan snart være fortid.
Article image
Ritzau-Scanpix
På trods af sine 34 år er Sergio Busquets en vigtig skikkelse i Barcelona, og han har spillet størstedelen af kampene i denne sæson. Derfor håber Xavi og resten af den catalanske storklub, at den spanske midtbanemand vil blive i klubben, rapporterer Fabrizio Romano.


Busquets har kontraktudløb til sommer, og der har været stor interesse fra den amerikanske klub Inter Miami. Busquets skulle angiveligt ikke være afvisende overfor et nyt kapitel i sin karriere, og han har sagt, at han vil tage beslutningen om sit næste skridt i løbet af februar.

- Sergio Busquets vil beslutte sin fremtid for næste sæson. Det er op til ham. Han fortjener at beslutte sig, når han selv har lyst.

Sådan siger Barcelona-træner, Xavi, om Busquets’ fremtid. Busquets er den eneste overlevende tilbage fra den famøse, mangeårige midtbanekonstellation i den spanske klub, der udover ham selv indeholdt Xavi og Iniesta.

Der er blevet spekuleret i, om Busquets ville kunne forlænge med et halvt år, så han kunne skifte til MLS i januar 2024, hvor sæsonen starter i det amerikanske. Disse spekulationer er dog blevet manet til jorden.

Mere om Sergio Busquets

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik