Fodbold nyheder

Manchester United splittet: Må Greenwood blive?

Af Noah Mørch Rysager

Manchester United har søgt angrebsforstærkninger i dette vindue, og en potentiel tilbagekomst af Mason Greenwood kan styrke dem, men klubben er splittet over situationen.
Article image
Ritzau-Scanpix

Sagen mod Mason Greenwood blev tidligere på ugen droppet, blandt andet på grund af, at nøglevidner i sagen trak deres samarbejde tilbage. Den unge englænder har været suspenderet fra ’De Røde Djævle’ i et års tid, siden han blev anholdt for overgreb og vold.


Nu står United så i en situation, hvor de skal tage en beslutning om offensiv-spillerens fremtid, og der er angiveligt stor intern splittelse i klubben, rapporterer The Guardian. Man har igangsat en intern undersøgelse, der skal kortlægge, hvad der skal ske herfra. Undersøgelsen bliver overset af CEO, Richard Arnold.

Det er realistisk, at undersøgelsen kan munde ud i begge dele, så intet er udelukket på nuværende tidspunkt. Manchester United er opmærksomme på, hvilken effekt det vil have på deres brand, hvis Greenwood kommer tilbage ind i varmen. Man er i dialog med sponsorerne om sagen.

Mere om Mason Greenwood

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik