Jonas Corap

Potter fravælger Aubameyang til CL-trup: Han har ikke gjort noget forkert

Pierre-Emerick blev både vraget fra Chelseas Champions League-trup og klubbens kamp imod Fulham.
Siden sit skifte til Chelsea har tingene ikke kørt på skinner for Pierre-Emerick Aubameyang, hvor hans præstationer ikke ligefrem har været imponerende, og hvor pladsen i startopstillingen er blevet taget fra ham. Nu er situationen blevet værre for den gabonesiske angriber som er blevet vraget fra Chelseas Champions League-trup.

33-årige Aubameyang blev også vraget til gårsdagens 0-0-kamp imod Fulham, og hans fremtid i Chelsea ser nu meget tvivlsom ud. Chelsea-manageren Graham Potter insisterer dog på, at Aubameyang ikke har gjort noget forkert og fortæller at spilleren stadig kan kæmpe sig tilbage i varmen:

- Jeg tror ikke det bliver svært, for Aubameyang er professionel. Han var den udeladte spiller i truppen, og han har ikke gjort noget forkert, sagde Potter efter Fulham-kampen.

- Vi ønskede at give Datro Fofana spilletid i dag. Lige meget hvilket beslutning der blev taget ville det skabe debat. Det var min beslutning og en svær en.

- Der er intet imod ham, men jeg forstår hans skuffelse, men jeg har et ansvar for at træffe beslutningerne og forklare dem til spilleren. Han tog det fint og trænede godt i dag. Ja han kan fungere i systemet, og hvis han træner som han gjorde i dag så er alt på højkant.

Aubameyang har blot scoret tre gange i 17 optrædener siden sit skifte fra FC Barcelona i september.