Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Jonas Corap

Lørdagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter.
Arsenal har gjort det til deres førsteprioritet at forlænge med William Saliba og Bukayo Saka, med Manchester City interesserede i sidstnævnte. Begge spilleres kontrakter udløber i 2024. (TalkSports)

Efter et hektisk transfervindue har Chelsea nu rettet opmærksomheden imod Mason Mount, som de ønsker at forlænge aftalen med. Spillerens kontrakt udløber i sommeren 2024. (90min)

Manchester City er på jagt efter en afløser for Ilkay Gundogan, når hans kontrakt udløber til sommer, og de skulle angiveligt være interesserede i Alexis Mac Allister som afløseren. (Fichajes)

Kilder tæt på Chelseas Pierre-Emerick Aubameyang siger, at spilleren er skuffet og chokeret over at være udeladt fra Chelseas Champions League-trup, og spilleren er nu overbevist om, at klubben ønsker at slippe af med ham. (Telegraph)

Manchester United skulle angiveligt være enige med 18-årige Alejandro Garnacho om en fire-årig kontraktforlængelse. (AS)

Staben i Manchester United er splittede omkring, hvorvidt Mason Greenwood bør få lov til at fortsætte sin karriere i klubben. (Guardian)

Chelsea vil spørge om fritagelse fra Premier Leagues betalingsregler, når de skal indlevere deres økonomiske oversigt. De argumenterer for, at klubben ikke havde en indtægtskilde i tre måneder sidste år, da Roman Abramovich blev sanktioneret af den britiske regering. (Mail)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER