Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Jonas Corap

Her følger dagens engelske rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Arsenal har gjort det til deres førsteprioritet at forlænge med William Saliba og Bukayo Saka, med Manchester City interesserede i sidstnævnte. Begge spilleres kontrakter udløber i 2024. (TalkSports)


Efter et hektisk transfervindue har Chelsea nu rettet opmærksomheden imod Mason Mount, som de ønsker at forlænge aftalen med. Spillerens kontrakt udløber i sommeren 2024. (90min)

Manchester City er på jagt efter en afløser for Ilkay Gundogan, når hans kontrakt udløber til sommer, og de skulle angiveligt være interesserede i Alexis Mac Allister som afløseren. (Fichajes)

Kilder tæt på Chelseas Pierre-Emerick Aubameyang siger, at spilleren er skuffet og chokeret over at være udeladt fra Chelseas Champions League-trup, og spilleren er nu overbevist om, at klubben ønsker at slippe af med ham. (Telegraph)

Manchester United skulle angiveligt være enige med 18-årige Alejandro Garnacho om en fire-årig kontraktforlængelse. (AS)

Staben i Manchester United er splittede omkring, hvorvidt Mason Greenwood bør få lov til at fortsætte sin karriere i klubben. (Guardian)

Chelsea vil spørge om fritagelse fra Premier Leagues betalingsregler, når de skal indlevere deres økonomiske oversigt. De argumenterer for, at klubben ikke havde en indtægtskilde i tre måneder sidste år, da Roman Abramovich blev sanktioneret af den britiske regering. (Mail)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik