Andreas Wohlers-Herbert

VM-kaptajn kan være på vej tilbage til Premier League

Den ghanesiske anfører, André Ayew, er ifølge flere britiske medier på vej til London for at forhandle med to Premier League-klubber.
Angriberen André Ayew har tidligere været i både West Ham og Swansea, og nu er den ghanesiske landsholdsanfører angiveligt på vej tilbage til den bedste engelske række. Ghaneseren står uden kontrakt og kan derfor frit skrive under med en klub, efter at transfervinduet lukkede tirsdag aften.

En af de klubber som tilsyneladende skulle være interesserede i André Ayew, er den kriseramte storklub Everton, der i skrivende stund ligger næstsidst i Premier League. Everton har i denne sæson haft svært ved at få bolden i nettet, men de skal ikke nødvendigvis regne med, at manden fra Ghana løser de problemer. Det er nemlig tidligere kun blevet til 21 mål i 89 Premier League kampe for André Ayew.

Angriberen har senest spillet for Al-Sadd SC, der spiller i Qatars nationale liga, Stars League. Hvis ghaneseren vender tilbage til Premier League, så bliver han den anden Ayew, der i øjeblikket huserer i den bedste engelske række. André Ayews lillebror Jordan Ayew spiller nemlig for London-klubben Crystal Palace.