Fodbold nyheder

Danskerklub får slettet milliardgæld

Af Andreas Wohlers-Herbert

Den engelske klub Leicester City har fået et økonomisk rygstød, da deres moderselskab King Power har valgt at slette klubbens gæld på lige knap halvanden milliard danske kroner.
Article image
Ritzau-Scanpix
Den administrerende direktør i detailhandel firmaet King Power, thailandske Aiyawatt Srivaddhanaprabha, har valgt at slette den gæld, som Premier League klubben havde i selskabet, det melder Sky Sports.


Aiyawatt Srivaddhanaprabha har udover sin rolle i King Power også titlen som formand i Leicester City, hvor han tiltrådte efter sin fars tragiske dødsfald i 2018. Den slettede gæld kan vise sig at blive et vigtigt rygstød til Leicester, der længe har kæmpet med at få den økonomiske side af klubben til at hænge sammen.

Klubbens økonomiske problemer går langt tilbage, og dette har blandt andet resulteret i, at klubben ikke har haft midlerne til at forstærke sig på spillerfronten, hvilket også har afspejlet sig i en længere periode med skuffende sportslige resultater. Det var endda også rygtet, at Leicester ønskede at fyre deres manager, Brendan Rodgers, i efteråret, men at klubben simpelthen ikke havde pengene til at købe nordireren ud af sin kontrakt.

Klubben skulle angiveligt stadig have gæld til en række forskellige banker, men der skulle dog være tale om småpenge i forhold til det milliardbeløb, som Leicesters formand og hans

Mere om Leicester

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik