Emil Sinkjær

Haalands agent har sørget for hans udvej fra Man City

Erling Haalands agent Rafael Pimenta har hævdet, at angriberen har "nøglen til døren", når han beslutter, at hans tid er inde i Manchester City.
Den brasilianske advokat, Rafael Pimenta, arvede Mino Raiolas imperium efter hans alt for tidlige død i april sidste år, men har nu forklaret, hvordan hun havde stået for alle kontrakter på firmaets kundeliste i løbet af de sidste 25 år. Pimenta afslørede også, at hendes klienter altid har "nøglen til døren" ud af deres klub, og Manchester Citys stjerneangriber Haaland er ikke anderledes.

- Jeg går ind for frihed. Det er min kamp, siger Haalands agent til spanske AS.

- Jeg siger altid, at en af mine prioriteter som agent er at tilbyde spilleren det, jeg kalder 'nøglen til døren'. Når en spiller tager til en klub, gør jeg alt, hvad jeg kan, for at skabe betingelserne for, at nøglen til døren kan være i hans hænder. Og hvis du i morgen ikke kan holde ud at være der mere, fordi du ikke kan lide det, eller du ikke bliver betalt godt, eller fordi din kone vil bo i Paris? Så går du, ikke? Jeg kan ikke lide, når min spiller ikke er fri til at bestemme. Jeg har lavet alle kontrakter i dette agentur i de sidste 25 år. Der var ikke en eneste gang, en spiller sagde 'jeg vil væk' og kunne ikke gøre det.

Mens hun understregede Haalands frihed til at forlade sin nye klub, nægtede Pimenta at svare på eksistensen af en angivelig frigivelsesklausul på 200 millioner euro (1,5 mia. kr.), der ifølge The Athletic træder i kraft fra sommeren 2024. Klausulen siges kun at gælde for klubber uden for England, hvilket får mange i Spanien til at tro, at dette kan være den potentielle exit-rute til Real Madrid, der oprindeligt blev sat i forbindelse med spilleren, før han kom til Pep Guardiolas mandskab.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER