Jannich Jønch

Real Madrid-back skadet på ubestemt tid

Camavinga har spillet lidt ude af sin vante position grundet en skade til Ferland Mendy.
Real Madrids franske venstreback, Ferland Mendy, måtte forlade banen efter 43 minutter i kampen mod Atletico Madrid i kvartfinalen i Copa del Rey i torsdags med en skade. Men først nu har klubben meldt noget ud og ifølge flere spanske medier er der tvivl om, hvor længe han skal være ude, det skriver TV2.

- Han er blevet diagnosticeret med en skade i semimembranosus-musklen i hans venstre ben, skriver Real Madrid på sin hjemmeside og tilføjer, at de ikke ved, hvor længe han præcist skal sidde ude, det er altså klubbens egen forklaring.

Men ifølge de spanske medier, heriblandt Marca og Mundo Deportivo, skal Mendy dog sidde på tribunen i en periode på mellem fire-fem uger og to måneder.

I søndagens kamp mod Real Sociedad var det så midtbanespilleren, Edoardo Camavinga, der måtte ned og spille venstreback, hvilket ikke er den optimale løsning selvom kampen endte 0-0. En af årsagerne til det var nok også, at både David Alaba og Daniel Carvajal er ude med skader.

Hvis Mendy skal sidde ude i op til de to måneder, der blandt andet bliver nævnt, vil det også gå ud over to El Clásicos, da Real Madrid møder Barcelona både i pokalsemifinalen 2. marts og igen i ligaen den 19. marts. Og der er det ikke sikkert Camavinga kan stå imod, selvfølgelig kan de to normale forsvarsspillere nå at være deres skader kvit.

Camavinga spillede faktisk også venstreback for Frankrig under VM i kampen mod Tunesien.