Fodbold nyheder

Randers henter svensk erstatning

Af Jannich Jønch

Randers FC har fundet sin erstatning til Simon Graves i den svenske klub IFK Göteborg.
Article image
Ritzau-Scanpix
Randers solgte i går, mandag, deres forsvarsspiller Simon Graves til den italienske klub, Palermo, der til daglig spiller i den næstbedste italienske række, Serie B. Med 95 kampe i den lyseblå trøje var det en rutineret mand man sendte afsted og derfor skulle Randers også ud og finde en ny spiller der har noget erfaring.


Det har klubben så fundet ved bare at kigge over Kattegat, her har man i IFK Göteborg fundet 28-årige Carl Johansson, det skriver klubben på sin egen hjemmeside. Selvom Graves skiftede permanent væk fra kronjyderne har man valgt kun at hente Johansson på en halvårlig lejeaftale dog med en købsoption. Til klubbens hjemmeside udtaler sportsdirektør, Søren Pedersen, følgende:

- Vi har i et stykke tid vidst, at Simon Graves kunne blive solgt, så det har vi naturligvis forberedt os på. I Carl Johansson får vi en solid og rutineret forsvarsspiller, som kan byde sig til med det samme og tage kampen op med de andre forsvarsspillere i truppen, og fortsætter.

- Han har været på blokken i længere tid, så det er en spiller, hvis situation vi har fulgt løbende, og nu kom muligheden for at få ham til Randers, og det er vi virkelig glade for.

Udover IFK Göteborg har Carl Johansson også tørnet ud for Falkenberg FF og Helsingborgs IF, hvor det i alt er blevet til 134 kampe i den bedste svenske række. Carl Johansson kommer til klubben senere på dagen og tager med Randers FC-holdet på træningslejr i tyrkiske Belek på fredag.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik